Sajak Gering

Ngahariring wanci janari
Teu kuat lalaku ti poe kamari
Kedatangan pangasih robbi

Ieu kuring katarajang nu ngaran gering
Gugulitikan teu daek cicing
Jiga nu geus teu kuat hayang ngising

Kanyaah nu maha kawasa
Ngeureunkeun lengkah nu jadi jalma
Pikeun inget kana kodratna

Duh gusti lain teu inget kaula oge
Da ku pedah gusti abdi ayeuna geus jadi caroge
Boga kulawarga nungtut kudu rancage

Neangan napakah pikeun anak mitoha
Jang bekel ibadah ka Alloh ta’ala
Mugia kanyeri ieu geuwat cageur jiga waktu baheula

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: